Solceller i solnedgång

Vilka är vi?

Gedigen erfarenhet inom branschen

Vi är ett ungt och dynamiskt företag stationerat i Västsverige som specialiserar oss på att installera solcellsanläggningar för både företag och privatpersoner. Med en gedigen erfarenhet inom branschen och en stark vilja att leverera kvalitetstjänster har vi nu tagit steget att utföra alla våra projekt i egen regi.

Erfarenhet

Vi har en lång och pålitlig historik av att installera solcellsanläggningar åt andra företag. Denna erfarenhet har gett oss en djup förståelse för branschen och dess krav.

In-house Expertis

Vi är stolta över att ha vårt egna team av erfarna elektriker och snickare. Detta gör att vi kan utföra varje steg av projektet med våra egna resurser, och vi kommer aldrig att förlita oss på andra underentreprenörer.

Kundfokus

Vi är engagerade i att förstå våra kunders unika behov och mål. Vårt mål är att skräddarsy varje solcellsanläggning för att maximera energieffektiviteten och ekonomisk avkastning.

Varför välja oss

Vill ni uppnå maximal energibesparing och minimera er klimatpåverkan?

När ni väljer Sol & Energi i Väst AB, får ni pålitlighet, kvalitet och service. Vi ser fram emot att vara er pålitliga partner på er resa mot hållbar energi.

Kontakta oss idag för att diskutera era solcellsbehov och hur vi kan hjälpa er att dra nytta av solenergi på det mest effektiva sättet.

Solceller monterade på taket av ett svart hus